Wie zijn wij?

drs. Christina Kors

Directeur KWSprofessionals,
eigenaar en oprichter.

Arbeids- en Organisatie Psycholoog
Psycholoog NIP
Registerpsycholoog arbeid en organisatie.
Loopbaan coach

” Ik ben zeer geïnteresseerd in wat mensen drijft, waar worden ze blij van en wat motiveert hen. Intrinsieke motivatie geeft energie en het doorzettingsvermogen om doelen te bereiken. Als Arbeids- en Organisatie Psycholoog houd ik mij bezig met het gedrag van de werkende mens én met het gedrag van mensen die in organisaties functioneren. Samen zoeken naar de juiste persoon op de juiste plek is mijn passie.”

Voor Christina aan haar studie psychologie begon was zij gespecialiseerd verpleegkundige. Christina studeerde Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam en specialiseerde zich als
Arbeids- en Organisatie Psycholoog.

Na een succesvolle carrière als senior adviseur consultant bij een werving en selectie bureau binnen de gezondheidzorg startte ze in 2007 KWSprofessionals.

Christina’s werkwijze kenmerkt zich door een resultaatgerichte aanpak. Grondig en doeltreffend. Harmonieus, vriendelijk maar zeker duidelijk, helder en richtinggevend.
drs. Anna Pijpers

Marketing en organisatie adviseur.

Anna studeerde in 2014 af als dierenarts aan de Universiteit van Gent.
Ze heeft op verschillende klinieken gewerkt en heeft zich tijdens haar werk meer en meer gerealiseerd hoe belangrijk een goed functionerende bedrijfsvoering is. Daarom ronde ze begin 2020 haar opleiding af bij het
Nederlands Instituut voor de Marketing.

Waar nodig ondersteunt zij KWSprofessionals, geeft zij advies en zet zij zaken in gang.
drs. Patricia Staats

Senior adviseur.

Patricia studeerde Sociale Gerontologie aan de VU/Amsterdam.
Haar loopbaan kent een diversiteit van werkterreinen. Het uitvoeren  van onderzoek- en beleidsprojecten gericht op gezondheid, het werken in verschillende managementfuncties in verpleeg- en verzorgingshuizen en de thuiszorg.

‘Het combineren van kennis en ervaring vanuit deze verschillende invalshoeken maakt het werken en adviseren binnen de gezondheidszorg voor mij compleet’

3 jaar geleden heeft Patricia de overstap naar het Noorden van het land gemaakt, waar ze naast zorg gerelateerde projecten, adviseert op het gebied van het sociaal domein binnen gemeenten en toezichthouder is bij een woningstichting.

Patricia is analytisch en praktisch, resultaat gericht, duidelijk en altijd op zoek naar creatieve en innovatieve wegen om het uiteindelijk doel te bereiken.